Deze cursus heeft me aan het denken gezet. Heel leerrijk en op een heel bijzondere manier gebracht. Mooi om te ervaren hoe gedreven en gepassioneerd jullie zijn Hoeveel geduld en respect jullie hebben voor ons kappers. Het gaf mij een warm gevoel dat er nog zon’n mensen als jullie bestaan. Jullie staan ons bij, en helpen ons vooruit. Ik wil jullie bedanken voor alles wat jullie ons gegeven hebben. Hopelijk tot een volgende keer. Claudia Nelen.

Laat me uw referentie zijn voor de toekomst. Ben benieuwd naar wat er nog komt. Ik schrijf direct in voor opvolg-opleidingen. Ik keek er elke dag naar uit, en vond het jammer dat de reeks gedaan was. Dit zijn opleidingen waar de kapper nood aan heeft maar niet weet waar hij dit kan volgen, een echte noodzaak voor iedere kapper. Baleage cursussen komen mijn strot uit op FB. Het was allemaal heel duidelijk uitgelegd, in onze mensentaal. 
Dikke dikke mercie voor alles.

Hugo en Tina
Galaxy Center

Helpen en ondersteunen, het zat er al in toen uw docent nog als onderwijzer aan het werk was. (Ik was meester Eddy)

9 jaar was ik toen meester Eddy in de Godelieveschool in Tielt me het hele jaar door bekroonde met 10 op 10 voor opstel. Ik voelde me de koning te rijk en wist wel zeker: ik wil schrijven. Vandaag doe ik dat ook, voor Kameleons. 9 jaar was ik toen de kiem voor content agency Kameleons werd gelegd. In 1984 was dat, dus weet je meteen ook dat ik nu een gestaag grijzende veertiger ben (voor de volledigheid: vader van twee kwieke dochters en een zoon, zaakvoerder van het toeristische communicatiebureau Tourism Marketing Group en sinds mei 2017 medebezieler van Kameleons). Maar het schrijversvuur werd dus al een kleine 30 jaar geleden aangestoken. Door Eddy Vermeulen, mijn klasleraar in het vierde leerjaar in de Sint-Godelieveschool in het West-Vlaamse Tielt. Waarvoor dank. Veel dank. Meer nog: ik heb mijn hele professionele leven aan hem te danken. Want hij was het die in mij, met zijn onconventionele lesaanpak, de creatieve schrijversgeest heeft aangewakkerd.
GOOCHELEN MET ZINNEN
Met meester Eddy zaten we niet saai op de bank naar duffe handboeken te staren. Nee, we trokken naar de schoolzolder, waar hij zich verkleedde als de zinnentovenaar. Die tovenaar leerde ons goochelen met zinnen, woorden, bijzinnen, gezegdes, synoniemen. Geen eenrichtingsverkeer. Nee, een halve les tovenarij (waar toch behoorlijk wat inhoud in verpakt zat) en daarna was het aan ons. Dat waren mijn momenten: het verlegen jongetje met de confituurbokalenglazenbril kon de taalkronkels onder zijn hersenpan eindelijk eens de vrije loop laten.

 

Lees het volledige blogartikel.