VAKANTIE
MEDIA
KIT

DEZE PAGINA IS ENKEL ZICHTBAAR VOOR WIE DE LINK HEEFT.

HIJ IS NIET OPENBAAR ZICHTBAAR!

Op deze pagina vind je alle verschillende aankondigingen om je vakantie op een leuke manier aan te kondigen.

Ze werden allemaal met chatgpt gecreëerd, en daarna bijgewerkt.
Voel je vrij om naar eigen goeddunken aanpassingen te doen!

Elke tekst heeft zijn eigen karakter.
De teksten hebben allemaal een naam zodat je die van jou gemakkelijk herkent.

Als je een andere tekst of aankondiging leuker vindt,
aarzel dan niet om die tekst te kopiëren en naar jouw wensen aan te passen.
Alle teksten zijn te kopiëren en te plakken.

MACHTELD

Onderwerp: Aankondiging zomerverlof

Geachte klant,
Ik wil je laten weten dat we van 23 juli tot en met 12 augustus met vakantie zullen zijn.
We kijken ernaar uit om na onze vakantie weer fris en uitgerust aan de slag te gaan. We hopen dat je in deze periode geduld met ons zult hebben.
Als je in de tussentijd vragen of problemen hebt, aarzel dan niet om een bericht achter te laten. We zullen zo snel mogelijk reageren zodra we terug zijn.
Bedankt voor je begrip.
Met vriendelijke groet,
Machteld

HILDE

De vakantie komt eraan!

Geachte klant,
Ik wil je graag informeren over een paar wijzigingen in onze openingstijden voor de komende vakantie maanden.
In de periode van 23 juli tot 11 augustus zal onze zaak alleen open zijn op vrijdag en zaterdag.
Daarna zullen we ook gesloten zijn van 7 oktober tot en met 13 oktober wegens een buitenlands seminarie met het Contreras Team.
We waarderen je begrip en geduld tijdens deze periodes. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groet,
Hilde.

STEPHANIE

Zomerverlof in Zicht!

Hey fantastische klanten!De zomer staat voor de deur, en we zijn klaar om er even tussenuit te knijpen! Ons team sluit de deuren van 22 t/m 30 juli om volop van de zon te genieten. Daarna gaat Geneviève er even tussen uit van 31 juli tot 8 augustus, gevolgd door mijn vakantie van 15 t/m 29 augustus.

Plan alvast je afspraken om niets te missen! Bedankt voor jullie flexibiliteit en begrip. Heb je vragen of iets op je hart? Laat het ons zeker weten!

Zonnige groet en tot snel,

Stephanie

GREET

Zonnige Groeten!


Hallo allemaal,
Ik wil jullie graag mijn jaarlijkse verlofregeling meedelen. Om volop van de zonnestralen te genieten, zal ik elke dinsdag in juni, juli en augustus afwezig zijn. Bovendien sluit ik de deuren op 24 en 31 juli, en ook op 7 en 8 augustus, om even helemaal op te laden.
Ik kijk ernaar uit om jullie met hernieuwde energie terug te zien. Laten we samen genieten van deze zonnige periode! Bedankt voor jullie begrip en steun. Zorg goed voor jezelf en elkaar.
Zomerse groetjes,
Greet

SYLVIE

Zomerse Nieuwtjes

Hallo lieve klanten en vrienden,
Ik wil jullie met veel plezier laten weten dat ik deze zomer even pauzeer voor wat zon en ontspanning! Van 16 juli tot en met 1 augustus sluit ik de deuren om even te genieten van een welverdiende vakantie.
Ik beloof jullie terug te komen met een tas vol nieuwe ideeën en frisse energie, klaar om jullie weer met open armen te ontvangen. Bedankt voor jullie begrip en warme steun. Geniet van jullie eigen zomeravonturen, en ik zie jullie graag terug in augustus!
Zonnige groeten,
Sylvie

LAURENCE

Zomerse Vakantie Aankondiging!

Hey geweldige klanten!
Zomer is synoniem met zon, ontspanning en… ja, je raadt het al, mijn jaarlijks verlof! Dit jaar tank ik nieuwe energie van zondag 21 juli tot en met 15 augustus. Ik ben weer helemaal voor jullie klaar vanaf vrijdag 16 augustus 2024.
Ik kijk ernaar uit om jullie na mijn vakantie weer te zien met een frisse blik en vol nieuwe ideeën. Laten we deze zomer omarmen en genieten van elk zonnestraaltje. Bedankt voor jullie voortdurende steun en begrip. Geniet van jullie zomer, en tot snel!
Zonnige groetjes,
Laurence

BARBARA

Voorjaarsvakantie Aankondiging!

Beste Klanten!
Het is tijd voor een korte pauze dit voorjaar! Ik ga er even tussenuit van 13 tot en met 18 april. Dit is mijn kans om even op te laden en met frisse energie terug te komen, klaar om jullie weer met open armen te ontvangen op 19 april!
Laten we deze pauze gebruiken om te genieten van de mooie lentedagen. Hartelijk dank voor jullie begrip en steun.
Zie jullie snel weer, vol nieuwe verhalen!
Vrolijke lentegroeten,
Barbara

SOFIE

Beste klanten,

De zomer brengt ons niet alleen zonneschijn en lange dagen, maar ook mijn jaarlijkse verlofpauze! Dit jaar neem ik even de tijd om te genieten van 30 juli tot 12 augustus. Ik ben er weer helemaal voor jullie vanaf 13 augustus, verfrist en vol nieuwe inspiratie!
Dank je wel voor jullie begrip en geduld tijdens deze periode. Ik kijk ernaar uit om jullie straks weer te zien met een berg aan nieuwe ideeën en verhalen. Geniet van jullie eigen zomerse avonturen, en laten we elkaar in augustus weer vol energie treffen!
Warmste zomergroeten,
Sofie

ISABELLE

Sprankelende Zomerpauze Aankondiging!

Hallo zonnige zielen!
De zomer is hier, en met hem mijn jaarlijkse verlof om even op adem te komen. Van 23 juli tot en met 31 juli laad ik mijn batterijen op, zodat ik daarna weer vol energie en nieuwe ideeën aan de slag kan. Op 1 augustus sta ik weer klaar, met open armen en een grote glimlach, om jullie te verwelkomen.
Bedankt voor jullie begrip en steun tijdens deze korte pauze. Ik hoop dat jullie ook de tijd vinden om van deze zomerse dagen te genieten, zodat we samen kunnen toasten op een stralende zomer vol mooie herinneringen. Tot snel!
Warmste zomergroeten,
Isabelle

AN

Zomerse Aankondiging!

Hoi zonliefhebbers!
De zomertijd is aangebroken, en dat betekent dat het moment is gekomen voor mijn jaarlijkse verlofperiode. Ik ga er tussenuit van 23 juli tot en met 10 augustus om te genieten van wat welverdiende rust en vernieuwing. Ik kom terug op 11 augustus, bruisend van energie en klaar om jullie met open armen te ontvangen!
Ik waardeer jullie begrip en steun enorm en kijk ernaar uit om na mijn vakantie weer samen prachtige momenten te beleven. Laten we allemaal profiteren van deze zomerse dagen om op te laden en te genieten.
Tot gauw, vol frisse ideeën en zomerse verhalen!
Zonnige groetjes,
An

ELS

Zomerverlof Aankondiging !

Hallo prachtige klanten!De zomer roept, en dit jaar beantwoord ik die roep met een heerlijke pauze. Van 4 augustus tot en met 22 augustus ga ik op verlof om nieuwe energie op te doen en inspiratie te verzamelen onder de zomerzon. Ik ben weer helemaal voor jullie vanaf vrijdag 23 augustus, fris als een hoentje en klaar om er weer tegenaan te gaan!

Dank voor jullie geduld en begrip terwijl ik even pauzeer. Ik hoop dat jullie ook de tijd vinden om van deze prachtige zomer te genieten. Laten we allemaal opladen, zodat we samen vol nieuwe verhalen en energie kunnen hervatten.
Tot snel, met zonnebril op en verhalen te over!
Zonnige groet,
Els

MARIJKE

Plan Vooruitziende vrouwen: Reserveer nu uw kappersafspraak voor de drukke periodes!

Geachte klanten,
De zon schijnt, de bloemen bloeien, en dat kan maar één ding betekenen: de drukke seizoenen staan voor de deur! Met communies, vakantieplannen, en tal van zomerse festiviteiten, begrijpen we dat iedereen er op zijn best uit wil zien. Daarom nodigen we je uit om je kappersafspraak vroegtijdig te plannen. Een uitstekende gelegenheid om ook je outfit aan het seizoen aan te passen.
Wij willen er zeker van zijn dat we aan al je beauty en fashion wensen kunnen voldoen tijdens deze belangrijke momenten. Om teleurstellingen te voorkomen, raden we je aan niet te wachten met het boeken van je afspraak. Onze agenda vult zich snel tijdens de communieperiodes en de zomerverlofmaanden. En het zou zo jammer zijn als je favoriete kleedje niet meer in je maat verkrijgbaar is.
Goed nieuws! Ikzelf zal de hele zomer beschikbaar zijn (ja, je leest het goed, geen verlof voor mij in juli en augustus!) om ervoor te zorgen dat je steeds die perfecte look krijgt, precies wanneer jij die nodig hebt.
Of je nu een frisse snit wenst, een nieuwe outfit wil uitproberen, of je klaarstoomt voor een speciale gelegenheid, we staan klaar om je te verwelkomen en ervoor te zorgen dat je straalt.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen om je afspraak in te plannen of voor eventuele vragen. Je kunt ons bellen, e-mailen of zelfs een berichtje sturen via onze sociale media kanalen.
Laten we samen zorgen voor een zorgeloze en stijlvolle zomer. We kijken er naar uit om je binnenkort te zien in ons salon!
Met hartelijke groeten,
Marijke
PS: Vergeet niet, vroeg boeken = zorgeloos genieten!