Fitness voor het hoofd van de kapper

Ondernemen voelt soms als een eenzame strijd .

Ondernemen voelt soms als een eenzame strijd, zeker in mijn eigen kapsalon. Alles hangt af van mij: elke keuze, de inkomsten, elk klantengesprek. Geen collega’s om tegen te ventileren over die ongedurige klant. Aan het eind van de dag vaak als een volgezogen spons, vol met de zorgen van anderen.
 
 
 
Hoewel ik dol ben op mijn werk, mis ik vaak het delen van de kleine en grote dingen met collega’s. Daarom ga ik graag naar ShairCafé, een maandelijkse bijeenkomst waar we ervaringen delen in een relaxte setting. Ik kijk er elke keer naar uit, kies zelf met wie ik praat of ik luister gewoon. Het voelt als een verslaving.
 
Dankzij deze ShairCafé bijeenkomsten heb ik een hechte groep zakelijke vrienden gevormd. Onze WhatsApp-groep voelt als de dagelijkse koffiepauze in een groot bedrijf. Zij zijn mijn steun en toeverlaat, mijn vreugde en troost, en ik ben dat ook voor hen. Ze zijn echte vriendinnen geworden, onmisbaar en goud waard.
 
 
Ik hoop dat jij ook zo’n waardevolle kring van zakenvrienden vindt.
Heb je ze al? Koester ze.
Of nog beter, breid je kring uit. Kom naar het volgende ShairCafé.
Om je te laten kennis maken met het initiatief is het de eerste keer gratis.
Je dient wel in te schrijven. Tot straks!