Als kapper werk je ontelbare uren tussen 4 muren. Je staat er finaal alleen voor. Toch maken je collega’s net hetzelfde door. Je worstelt met dezelfde vragen, zorgen, hoe zit het met morgen? … Dit hoeft niet meer. Het antwoord is Shair Café.

Wat is Shair Café?

Shair café is een groep kappers die op regelmatige basis samenkomen. Vergelijk het met populaire gesloten groepen op internet, maar dan fysiek, op locatie, op datum. Het behoren tot de community van Shair café inspireert, motiveert en versterkt. Je mag Shair Café gerust vergelijken met een georganiseerde koffiepauze rond verschillende thema’s. Er is een verslag achteraf waar iedereen iets aan heeft.

Waarom zou je deelnemen aan Shair Café?

Shair Café biedt je de mogelijkheid om te netwerken met andere kappers, ervaringen te delen en van elkaar te leren. Het is een plek waar je je zorgen en vragen kunt delen, en waar je advies en ondersteuning kunt krijgen van collega’s die hetzelfde doormaken. Het is een plek waar je samen kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen als professional.

De voordelen van deelname aan Shair Café

Deelnemen aan Shair Café heeft veel voordelen. Ten eerste biedt het je de mogelijkheid om te netwerken met andere professionals in je vakgebied. Je kunt ervaringen en best practices delen, en leren van de ervaringen van anderen. Ten tweede biedt het je een platform om je zorgen en vragen te delen, en om advies en ondersteuning te krijgen van collega’s die hetzelfde doormaken. Ten derde biedt het je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien als professional.

Hoe kun je deelnemen aan Shair Café?

Als je geïnteresseerd bent in deelname aan Shair Café, kun je je inschrijven via de website. De data en de locaties van de bijeenkomsten worden op de website aangekondigd. Iedereen is welkom, ongeacht je ervaringsniveau of de grootte van je salon. Het belangrijkste is dat je openstaat voor het delen van ervaringen en het leren van anderen.

DE BEST MOGELIJKE START VAN JE MAANDAG OOIT!

Shair Café is meer dan een bijeenkomst van kappers. Het is een community van professionals die elkaar ondersteunen en motiveren. Het is een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen en groeien als professional. Het is een plek waar je op maandagochtend naar uitkijkt, omdat je weet dat je de week begint met inspiratie, motivatie en de steun van een community van gelijkgestemden. Zo gaan we samen vooruit en voelt iedereen zich ondersteund en gemotiveerd om er de volgende week weer tegenaan te gaan. Schrijf je in voor Shair Café en maak de best mogelijke start van je maandag ooit!